Τηλεφωνικά Κέντρα

Επαγγελματικές λύσεις

Δώστε ώθηση στην επιχείρηση σας εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο IP τηλεφωνικό κέντρο. Μειώστε δραματικά τα έξοδα , αποκτήστε εσείς τον έλεγχο του τηλεφωνικού σας κέντρου, με σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα IP τεχνολογίας, σύνδεση με IP κάμερες παρακολούθησης , θυροτηλέφωνα , πραγματοποιήστε κλήσεις από όπου και να βρίσκεστε σαν να είσαστε στο γραφείο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις με εμπειρία στο χώρο του voice over ip (VoIP).

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις υπάρχουσες ανάγκες επικοινωνίας, ενοποιώντας όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές με το τηλεφωνικό κέντρο, με το οποίο η επιχείρηση να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Χαρακτηριστικά

phone Επιλέξτε λύσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, συσκευές Βιντεοτηλέφωνα με touch screen και λειτουργικά android. Ένα τηλεφωνικό κέντρο περιλαμβάνει ένα σύνολο από τηλέφωνα IP ή softphones , ένα IP κέντρο και ένα voice gateway για την σύνδεση με τις υφιστάμενες τηλεφωνικές γραμμές. Επιλέξτε συσκευές που ταιριάζουν με την αισθητική σας και τις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Πλεονεκτήματα

  • sparesΔυνατότητα Voicemail , λαμβάνεται τα ηχητικά μηνύματα του τηλεφωνητή σας ως mail και τα ακούτε από όπου και αν βρίσκεστε.
  • Εύκολη διαχείριση μέσω GUI, μπορείτε να βλέπεται και να κατεβάζεται τα στατιστικά στοιχεία των χρήσης του τηλεφωνικού κέντρου με βάσει κριτηρίων αναζήτησης.
  • Μείνετε συνδεδεμένοι με τους συνεργάτες σας όπου και αυτοί βρίσκονται , επικοινωνήστε μαζί τους σαν να ήταν στο γραφείο , απλά μέσω εφαρμογής από smartphones και σύνδεσης internet και εκμηδενίστε τα κόστοι επικοινωνίας.
  • Μειώστε δραστικά τα κόστοι τηλεφωνίας σας με χρήση SIP trunk , επιλέξτε κάποιο SIP πάροχο χωρίς καμία επιβάρυνση και πάγια έξοδα και επωφεληθείτε τις χαμηλές χρεώσεις προς σταθερά κινητά και διεθνείς προορισμούς.
  • Συνδέεται με κάμερες παρακολούθησης , θυροτηλέφωνα , τηλεχειρισμούς.
  • Καταγραφή κλήσεων σε όσα εσωτερικά επιθυμήτε και αποθήκευση για μελλοντική χρήση σε εξωτερικούς δικτυακούς δίσκους.
  • Πλήρης λειτουργία FAX server , σας επιτρέπει να στέλνεται FAX και να λαμβάνεται FAX ως email.

Ιδανικές λύσεις

Σχεδιασμός - Υλοποίηση.
Σχεδιασμός - υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, εγκαταστάσεις, υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής και δικτύων, παραμετροποιήσεις, για παροχή λύσεων υψηλού επιπέδου προς τους τελικούς πελάτες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Συμβόλαια Συντήρησης.
Συμβόλαια συντήρησης εξοπλισμού σε ετήσια βάση απο 2 έως 4 ώρες απόκρισης σε περίπτωση βλάβης.
Υπηρεσίες Συμβούλου.
Συνδέσεις Υποκαταστημάτων, Ασύρματα δίκτυα, Ζεύγη σημείων, Lan, Wan, Routers, ADSL, Links.
Επίβλεψη Χώρου.
Εγκατάσταση και ρύθμιση καμερών για επίβλεψη χώρου και ειδοποίηση παραβίασης ακόμη και στο κινητό σας.
Τηλεφωνικά Κέντρα.
................................................................
Web Design.
Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδων παρουσίασης, web shop.