Επιχειρήσεις

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Με την υπερδεκαετή εμπειρία μας σε υποστήριξη, αναβαθμίσεις, rollout, migration σε μεγάλους πελάτες (Τραπεζα Πειραιώς, AlphaBank, EuroBank, ProtonBank, Εθνική Τράπεζα, Ομιλος Carrefour-Μαρινόπουλος, Ομιλος Μασούτη, Ι.Κ.Α, Εφορίες, Ο.Α.Ε.Δ, ΕΛ.ΤΑ, Vodafone και πολλούς άλλους) καθώς και τις πιστοποιήσεις που διαθέτουμε απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Hardware και Software (HP, IBM, CISCO, LENOVO, MICROSOFT) μπορούμε να εγγυηθούμε την πλήρη και έγκυρη ολοκλήρωση των εργασιών που μας ανατίθονται.

Προσφέρουμε την συνεργασία μας σε όλους τους συνεργάτες που επιθυμούν να σχεδιάσουν ή να υλοποιήσουν την βέλτιστη λύση για τους πελάτες τους με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα των υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε την επίλυση προβλημάτων στο χώρο του πελάτη είτε αφορούν Hardware είτε Software είτε δικτυακά προβλήματα.

Επισκευάζουμε (Desktop, Servers, Notebook, Printers, Ups) των οίκων HP, IBM, LENOVO, LEXMARK, ACER, MERLIN GERIN, APC με πολύ ανταγωνιστικές τιμές στα ανταλλακτικά και στην εργασία.

Συμμετοχές σε έργα

Η συμμετοχή της εταιρείας σε ένα πλήθος έργων, έχει δώσει το προβάδισμα της εταιρείας στην αγορά όσον αφορά την εξειδίκευση, την ποιότητα, την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία… Δείτε Συμμετοχές

Ιδανικές λύσεις

Σχεδιασμός - Υλοποίηση.
Σχεδιασμός - υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, εγκαταστάσεις, υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής και δικτύων, παραμετροποιήσεις, για παροχή λύσεων υψηλού επιπέδου προς τους τελικούς πελάτες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Συμβόλαια Συντήρησης.
Συμβόλαια συντήρησης εξοπλισμού σε ετήσια βάση απο 2 έως 4 ώρες απόκρισης σε περίπτωση βλάβης.
Υπηρεσίες Συμβούλου.
Συνδέσεις Υποκαταστημάτων, Ασύρματα δίκτυα, Ζεύγη σημείων, Lan, Wan, Routers, ADSL, Links.
Επίβλεψη Χώρου.
Εγκατάσταση και ρύθμιση καμερών για επίβλεψη χώρου και ειδοποίηση παραβίασης ακόμη και στο κινητό σας.
Τηλεφωνικά Κέντρα.
................................................................
Web Design.
Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδων παρουσίασης, web shop.